Loading

Wie ben ik

IMG_0441

CV Mary Garcia

Ik werk als freelance voor verschillende opdrachtgevers. Als zelfstandige ondernemer ga ik zo sociaal verantwoord mogelijk met mijn opdrachten mee om. Dat betekend dat ik heel bewust bezig ben met behoeftes van onze publiek. Ik ben trots op mijn bijdrage hebben kunnen geven als vrijwillig voor verschillende organisaties en initiatieven zoals de Tennis Vereniging te Tholen (Eegedima) en een groep ondernemers van de binnen stad Tholen.
Ik definieer mijzelf als een wereld burger dat „ out the box” denkt. Er zijn geen grenzen dat bepalen wie je bent of waar je mee bezig bent. Leren en mijn zelf ontwikkelen zijn mijn hoofd doel. Mooie producten leveren met een toegevoegde waarde mijn ultieme geluk.


I work as a freelance for various clients. As an independent entrepreneur, I threat my assignments as socially responsible as possible. That means I ‘m working very conscious for the needs of our audience. I ‘m very proud to have given my contribution as a volunteer for several organizations and initiatives such as the Tennis Association of Tholen ( TV Eegedima ) and a group of entrepreneurs from the inner city of Tholen.
I define myself as a world citizen who thinks "out the box". There are no boundaries to define who you are or what you are doing. Learning and developing myself is my main goal . Delivering beautiful products with added value is my ultimate happiness.