Loading

Presentatie concept Deo Lijn X-Perfomance BV

 

 

 

 

 

Salty Goodness

 

 

 

 

 

Born to be heroes

    

WE CAN BE HEROES....

 Geïnspireerd op de maatregelen genomen door de toenmalige President T. Rossevelt in de VS tijdens de grote depressie van 1930. Hij geloofde dat om uit de economische recessie te komen het was niet alleen nodig om meer werkplaatsen te genereren maar ook die sectoren te stimuleren die te maken hadden met expressie, educatie en plezier. Hij nam in dienst musici, dirigenten en componisten. [1] Naast het uitvoeren van duizenden concerten, het aanbieden van muziek lessen, het organiseren van  muziekfestivals en het creëren van 34 nieuwe orkesten, medewerkers van de FMP onderzochte Amerikaanse traditionele muziek en folk songs, een praktijk die nu genoemd etnomusicologie. Ook heeft de Federal Music Project opmerkelijke studies over cowboy, Creools, en wat toen genoemd Negro muziek. Tijdens de Grote Depressie, veel mensen bezochten de concerten om de economische problemen van de tijd te vergeten.

Gebaseerd op een positieve concept: "We are born to be heroes"  is dat de link wordt gezet tussen INSPANNING - ZWEET - RESULTAAT.
Deze nieuwe helden zijn zeker onverwacht. Ze nemen zichzelf niet te serieus. Zijn alledag mensen met een bepaalde mentaliteit. Mensen die zich zorgen maken over de toekomst en daarom kiezen voor producten dat geen voetafdruk achterlaten.
Ze laten liever hun "handtekening" achter. Je kan vandaag kiezen welke rol je wil spelen in de geschiedenis van morgen.